Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mottó

Azzal, hogy hűséget fogadtam Neki, azt fogadtam meg, hogy egy életen át kitartok mellette, jóban-rosszban. Hogy nem fogom hagyni, hogy bármiféle probléma megkeserítse a kapcsolatunkat, hogy túllépek az önzésemen. A házassággal arra határoztam el magam, hogy egy életre lekötöm magam mellette. Nem addig, amíg kitart a kölcsönös monogámia, nem addig, amíg fel nem izgat a főnök titkárnője, nem addig, amíg az ő fejét csavarja el valami köcsög, hanem ezeken is túl, egy életen át... Bővebben itt.

Friss topikok

  • Mária Kerényi: Nagyon gusztán néz ki holnap elkészitem ,mert nagyon tetszik ,biztos finom is. SAJNOS fényképet n... (2015.06.05. 00:29) mézes-mustáros csirkemell
  • Azzari: Érdekes mindezt olvasni, főleg, hogy a " beszélgetést " kiváltó cikknek sincs semmi köze a valóság... (2014.10.19. 00:17) A Bódis Kriszta-jelenség
  • tecsóba sose többé: Egyébként szánalmasak tudnak lenni azok a lények :) Főleg amikor annyira fel vannak fújva a maguk ... (2012.08.27. 23:39) Blikk-nő
  • twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Ribanc rendszam. (2012.08.26. 18:06) Sebestyén és Szabolcs lyuksógorsága
  • bolygohollandi: Ezt is elolvastam - még több semmitmondó lózung, a 7. pont pedig úgy ahogy van egy marhaság (szeri... (2012.08.17. 10:59) Kapcsolatépítés - 6. Szakítás vagy nem?

Címkék

adó (1) aforizma (6) agy (77) ajánló (11) állam (10) állatbarát (3) állatkert (6) apró figyelmességek (11) asszony (6) a házasságról (26) balaton (2) baleset (3) bátrak földje (2) blog (2) blogajánló (1) blogtali (1) bölcs bagoly (40) bor (8) bréking (1) budapest (6) buszon (6) buta vén tyúk (5) celeb (11) celebvers (8) cigány (2) csajok (37) csak (5) család (6) csipke (11) cukiság (5) egyedül (2) emberek (6) eső (1) faszom (3) fejem (3) felhívás (1) feminista (2) fertő (18) fika (1) film (6) fim (4) fotó (1) főzőcske (5) fülbemászó (2) gyerek (12) hellókarácsony (1) hétvége (2) hipercuki (1) hírek (15) hólyag (2) horror (8) hőség (3) hűsítő (4) idijóta (1) idióta (3) idiotizmus (2) igénytelen (1) internet (46) irónia (1) izé (12) játék (2) jelleg (2) jog (2) jópont (3) kaki (3) kapcsolat (15) kapcsolatépítés (8) karácsony (1) kép (13) képmutatás (3) két jóbarát (1) kikapcsolódás (4) kommentek (2) komment helyett (2) kv (2) legények (12) malac (2) mellyek (11) mindennapok (5) mosoly (2) munka (6) mylord (2) nagyvilág (3) nehéz (2) nemi (1) nemi jelleg (31) nemmodor (2) nemszeretem (2) nem szeretem (4) nép (2) nosztalgia (1) nyár (13) nyaral (8) nyelv (1) nyitány (2) nyugdíj (3) oktatás (2) orosz (1) pálinka (2) pénz (3) pia (3) pocak (1) politika (7) pornó (2) pszichomókia (1) puki (1) punk (1) punnyadó (5) reggel (9) reklám (3) sas kabaré (1) semmi (3) sör (13) sötétség (11) south park (2) statisztika (4) streetfashion (1) sütimester (1) szabadidő (7) szabadság (1) szánalmas (3) szegénység (2) szenvelgő (17) szeressétek egymást gyerekek (11) szeretem (13) szex (24) szociológia (4) szolgalati (8) szolgálati (3) szombat reggel (12) szóvicc (1) takarítás (1) társkereső (1) tavasz (1) tehetetlen (4) tél (5) természet (3) történelem (1) undorgrund (1) ünnep (8) vacsora (3) vallás (2) vallomás (7) vásárlás (1) vasárnap reggel (11) velám (1) vellám (26) velvet (1) vers (7) vicc (6) video (29) világom (4) villám (6) virág (2) wtf (2) zene (30) zsír (8) Címkefelhő

Tanácsadás

azallamenvagyok 2010.02.23. 07:10

Az asszony hívta fel a figyelmemet a következő cikkre. Rövid sztori: 24 éves lány 31 éves a pasija, aki igencsak szoknyavadász (eredményes vadász) életet élt mielőtt összejött volna a lánnyal. De 9 hónap után a szexuális lelkesedés elveszett valahol, és a fazon csak heti egyszer kívánja a szexet. A lány "praktikákkal" próbálkozik, de semmi. A lány kérdései: mihez lehet ezzel kezdeni, és mihez kezdjen a férfi múltjával kapcsolatos féltékenységgel.

A válaszból pár gyöngyszem:

"Ők a hűtlenségre kárhoztatott férfiak. Én óvakodnék az ilyen donjuan típusú férfiaktól. Minden nőt őrizzen tőlük az isten! Ők a fő fogyasztói a pornónak: máshol szerzett vággyal teszik magukévá partnerüket. Rossz a sorsuk a hozzájuk tartozó nőknek!"

"A második kérdésére azt felelem: az, hogy az Önök kapcsolata előtt hányan feküdtek abban az ágyban, nem számít. Az már inkább, hogy ez azóta is tart-e."

"Ne legyen már ilyen csökkentett önérzetű! Gyógyítsa meg ezt a csapodárt! Bízzon önmagában, ha már benne nemigen bízhat…"

Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Nevetek azon, hogy a szexizmusnak ezt az esszinciáját egy idősödő nő vajon a működő libidók feletti irigysége miatt növeszti-e, és sírok afelett, hogy a rossz tanácsok milyen rossz hatással lehetnek ennek a két embernek az életére.

Félimformációk alapján, sőt, gyakorlatilag információk nélkül leírni a másik embert tényleg hasznos dolog lehet, ha egyedül, megkeseredve akarunk elpusztulni. Mellette a bizalmatlaság magvait elvetni szegény ártatlan lányban (inkább azon kéne aggódni, hogy most nem folytatja-e sátáni életvitelét), ismét tapsot érdemel. Az már egy más kérdés, hogy az ember milyenségét nem feltétlenül határozza meg a pillanatnyi életvitele. Miért ne élhetne nagyvilági életet egy szingli férfi vagy nő? Az nem jelenti azt, hogy segget csinál a szájából, ha akad egy komoly kapcsolata idővel. Egy teljesen más állapot, próbálkozik az ember, kiélvezi a helyeteket, ebből azt a következtetést levonni, hogy emiatt megbízhatatlan lesz, eléggé inkorrekt egy emberrel szemben. Más kérdés, ha átvert nőkről van szó, ha mindet áltatta házassági ígéretekkel, pusztán azért, hogy a lábuk közé jusson, de itt nem erről van szó... legalábbis nincs utalás arra, hogy egy rohadék lenne, na.

Azt hiszem, az illető tanácsadó szépen leszerepelt. Megpróbálom összeszedni kéretlen véleményem a leírt helyzetről.

1. Légy önző, és ha a saját lelkiismeretedet egy sikeres kapcsolatban vagy egy tönkrement kapcsolatt fölött tisztának akarod tudni, ne feltételezgess, bízz meg a másikban, beszélj vele, ha visszaél a bizalmaddal, az az ő baja, te csak tanulhatsz belőle.

2. A múltját verd ki a fejedből. Gondolj bele: más is folyamatosan rágódhatna, hogy a partnerének melyik testrésze kinek a milyen testrészében járt, vagy fordítva. Kontrolláld magad, a gondolataidat, és ebből a témából, csak annyival foglalkozz, amit meg bírsz emészteni. A "hiba" benned van, arra sem gondolunk, hogy milyen büdös lehet a másik vékonybele, amennyiben kifordítanánk... (remélem, ma este mindenki erre fog gondolni:P)

3. Nem a múlt a fontos, hanem a jelen, legyen az bármiért is, az, ha tudod, ha sejted, vagy ha csak fantáziálod az okokat, nem visz előrébb. Mi a helyzet, mit szeretnél, és hogyan tudod ezt megoldani. A megoldás megfelel-e neked, eleget ki tudtok-e hozni a helyzetből.

4. Rugaszkodj el a praktikáktól! Egy 30 perces praktika nem pótol egy egész napos kisugárzást, sőt visszatetsző is lehet, kísérletezz! Hozd meg a kedvét egyáltalán az orgazmushoz. Kézzel, szájjal, lábbal, mellekkel, ahogy sikerül.

5. Számolj a helyzettel! Megy-e, ha így marad, tudsz-e hinni neki, elég-e mindez neked... Próbálgasd az igényeidet, légy elfogadó, és magadnak is kérd az elfogadást. (jut eszembe, vannak reggelek is a napban:P)

A tanácsadó, akihez fordultál inkább papnak illene be (a papi hivatás képviselőitől elnézést kérek, csak a sztereotíp képletesség miatt), ahogy olvasom, hajlamos a kategorikus kijelenésekre: a többes szex tönkreteszi a kapcsolatot, stb... Rugaszkodj el kicsit a világunk abszolútumaitól. Nem azt mondom, hogy vigyél haza még egy lányt, hanem azt, hogy ismerd fel: a szex túl van misztifikálva. Egy részről túlzottan aggódunk a minőségén, a mennyiségén, hajlamosak vagyunk a szerelmet a szexszel azonosítani, abban keressük a boldogságot, vagy ennek pont az ellenkezője, tabuként éljük meg, szigorú elvárásokkal a téma felé (maszturbáció, többszereplő, apró perverziók, szokások). Pedig a szerelem, a párkapcsolat sokkal fontosabb dolog ennél, sokkal mélyebb és szebb dolgok vannak benne (akárcsak magában az életben) annál, minthogy a szexualitás legyen a mércéje. Lazíts, és nézd úgy a kapcsolatot, hogy a haladó szellem túlmisztifikációja, sem a konzervatív erkölcs szexhez való viszonya nem homályosítja el a szemedet.

Címkék: internet szex agy bölcs bagoly

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hazasember.blog.hu/api/trackback/id/tr541781739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2itailor 2010.02.23. 12:07:45

Mindig elcsodálkozom az ilyen tanácsadók merészségén. Ráadásul ez a nő már legalább 70 éves:)

Az 5. pont megtarthat egy kapcsolatot, ha van szeretet, türelem és akarat.

Lehet, hogy ez a férfi olyan, akivel le lehet élni egy életet ezek után ilyen langyosan. De lehet, hogy gyorsan szakít majd és 40 évesen fog egyensúlyba kerülni magával és akkor állapodik meg. Vagy akkor sem és az sül ki az egészből, hogy nem érdemes vele hosszú távra tervezni. Vannak ilyenek...

azallamenvagyok 2010.02.23. 12:11:23

@2itailor: más meg szende jóasszony/jóember, amíg 40 éves kora körül rá nem jön az önkereséséi válság, és akkor lép le:)

a múlt, csak múlt:)

2itailor 2010.02.23. 12:39:27

Még sokminden előttünk van és hiába olvas össze az ember mindenféle okosságokat erről (is), akkor derül ki mi ragadt rá az egészből, mikor szembe találja magát a problémával. Az meg még egy másik kérdés, hogy mennyire kell külső személytől tanácsot kérni még ha "szakember" is? Ráadásul fogadni mertnék, hogy valahol mindenki olvasta más a saját sztoriját:)

smalljudge 2010.02.25. 11:52:12

Szerintem a szex csak egy -remek- indikátor. TFH az említett fickó nyilván vágyik egy hagyományos kapcsolat minden előnyére, de nem számolt a hétköznapok monotonitásával. Kell neki mindaz a jó amit csak egy tartós kapcsolat adhat meg. De -biztos vagyok benne- hiányzik neki a pörgés, a vadászat izgalma. Szerintetek melyik ujjába harapjon?

hitomi 2010.03.02. 11:33:53

kicsit megkésve szólok hozzá.
gondolom, Lux Elvira "szexológus" (hm...) rovatában találta ezt a cikket a feleséged.
néha én is odatévedek, röhögni, vagy hüledezni. főleg azon döbbenek le, hogy ezt a nőt még publikálni engedik, sőt, hogy egyesek még fel is keresik a bajaikkal, mi több, a tanácsait is megfogadják (valószínűleg, ha már írtak neki).
ez a nő teljesen be van már savanyodva, a "tanácsaiból" teljesen lejön, hogy semmi öröme nincs az életben, valószínűleg pengeszájú, fonnyadt, ráncos, ha nem is fizikailag, de lelkileg biztos.
(halkan teszem hozzá, hogy az sem lehet sikeres ember, aki tőle kér tanácsot a szexuális életével kapcsolatban. a magam részéről inkább elmennék berúgni.)

a bloghoz egyébként gratulálok. most fedeztem csak fel, de azt hiszem, rendszeresen vissza fogok ide járni :)
süti beállítások módosítása