Mottó

Azzal, hogy hűséget fogadtam Neki, azt fogadtam meg, hogy egy életen át kitartok mellette, jóban-rosszban. Hogy nem fogom hagyni, hogy bármiféle probléma megkeserítse a kapcsolatunkat, hogy túllépek az önzésemen. A házassággal arra határoztam el magam, hogy egy életre lekötöm magam mellette. Nem addig, amíg kitart a kölcsönös monogámia, nem addig, amíg fel nem izgat a főnök titkárnője, nem addig, amíg az ő fejét csavarja el valami köcsög, hanem ezeken is túl, egy életen át... Bővebben itt.

Friss topikok

  • Mária Kerényi: Nagyon gusztán néz ki holnap elkészitem ,mert nagyon tetszik ,biztos finom is. SAJNOS fényképet n... (2015.06.05. 00:29) mézes-mustáros csirkemell
  • Azzari: Érdekes mindezt olvasni, főleg, hogy a " beszélgetést " kiváltó cikknek sincs semmi köze a valóság... (2014.10.19. 00:17) A Bódis Kriszta-jelenség
  • tecsóba sose többé: Egyébként szánalmasak tudnak lenni azok a lények :) Főleg amikor annyira fel vannak fújva a maguk ... (2012.08.27. 23:39) Blikk-nő
  • twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Ribanc rendszam. (2012.08.26. 18:06) Sebestyén és Szabolcs lyuksógorsága
  • bolygohollandi: Ezt is elolvastam - még több semmitmondó lózung, a 7. pont pedig úgy ahogy van egy marhaság (szeri... (2012.08.17. 10:59) Kapcsolatépítés - 6. Szakítás vagy nem?

Címkék

adó (1) aforizma (6) agy (77) ajánló (11) állam (10) állatbarát (3) állatkert (6) apró figyelmességek (11) asszony (6) a házasságról (26) balaton (2) baleset (3) bátrak földje (2) blog (2) blogajánló (1) blogtali (1) bölcs bagoly (40) bor (8) bréking (1) budapest (6) buszon (6) buta vén tyúk (5) celeb (11) celebvers (8) cigány (2) csajok (37) csak (5) család (6) csipke (11) cukiság (5) egyedül (2) emberek (6) eső (1) faszom (3) fejem (3) felhívás (1) feminista (2) fertő (18) fika (1) film (6) fim (4) fotó (1) főzőcske (5) fülbemászó (2) gyerek (12) hellókarácsony (1) hétvége (2) hipercuki (1) hírek (15) hólyag (2) horror (8) hőség (3) hűsítő (4) idijóta (1) idióta (3) idiotizmus (2) igénytelen (1) internet (46) irónia (1) izé (12) játék (2) jelleg (2) jog (2) jópont (3) kaki (3) kapcsolat (15) kapcsolatépítés (8) karácsony (1) kép (13) képmutatás (3) két jóbarát (1) kikapcsolódás (4) kommentek (2) komment helyett (2) kv (2) legények (12) malac (2) mellyek (11) mindennapok (5) mosoly (2) munka (6) mylord (2) nagyvilág (3) nehéz (2) nemi (1) nemi jelleg (31) nemmodor (2) nemszeretem (2) nem szeretem (4) nép (2) nosztalgia (1) nyár (13) nyaral (8) nyelv (1) nyitány (2) nyugdíj (3) oktatás (2) orosz (1) pálinka (2) pénz (3) pia (3) pocak (1) politika (7) pornó (2) pszichomókia (1) puki (1) punk (1) punnyadó (5) reggel (9) reklám (3) sas kabaré (1) semmi (3) sör (13) sötétség (11) south park (2) statisztika (4) streetfashion (1) sütimester (1) szabadidő (7) szabadság (1) szánalmas (3) szegénység (2) szenvelgő (17) szeressétek egymást gyerekek (11) szeretem (13) szex (24) szociológia (4) szolgalati (8) szolgálati (3) szombat reggel (12) szóvicc (1) takarítás (1) társkereső (1) tavasz (1) tehetetlen (4) tél (5) természet (3) történelem (1) undorgrund (1) ünnep (8) vacsora (3) vallás (2) vallomás (7) vásárlás (1) vasárnap reggel (11) velám (1) vellám (26) velvet (1) vers (7) vicc (6) video (29) világom (4) villám (6) virág (2) wtf (2) zene (30) zsír (8) Címkefelhő

Horror - öblítők inváziója

azallamenvagyok 2009.06.15. 08:39

Még az asszony ideje előttről megvan az én jó kis öblítő-mosópor kombinációm. Ahogy a fikán írtam, ez amolyan legényéletbeli maradvány: "A jó mosópor és öblítő párosítás megválasztása a nőstények becserkészésének szempontjából a megfelelő parfüm megfelelő adagolásával egyenértékű." De tényleg szeretem is az én jól bevált ruhaillatomat. Az említett fikaposztban leírtam a szagérzékenységemet, de sosem hittem volna, hogy túlmehetek idegbajban a buszos szájszagokon. Túlmehetek.

Ugye a Feleség... bocs A Feleség igyekszik szinesíteni a kapcsolatot, ezeregy apró újítást becsempészni a mindennapokba. Nem történt ez máshogy az öblítővel sem. Két évig sikerült lebeszélnem az új öblítő kipróbálásáról, különösen az aromatherapy megjelölésű illat-bűncselekményekről, de az igény, az ötlet újra és újra előjött. Így végül beadtam a derekamat. Vettünk egyet, aminek az illata nem tűnt olyan vészesnek, és tényleg: a szárítón is egész kellemes illatokat árasztottak a ruhák. Aztán egy tavaszi reggelen felvettem egy inget, a tavaszhoz illő, megfelelően friss és üde illatú parfümmel illatosítottam magam, és elindultam dolgozni.

Néha éreztem valami furcsa illatot. A buszon már a gondolat is megfogalmazódott bennem, hogy "Mi ez a buziszag?".

Örömmel fordultam a velem szemben álló szájszaga felé, mert legalább azt az idegesítő, nyálas illatfelhőt elnyomta, majd kivert a verejték, amikor rájöttem, hogy ez az illatfelhő belőlem jön. Komolyan, egy pillanat alatt felment bennem az ideg, szenvedtem, önértékelési zavaraim lettek, és másra sem tudtam gondolni, minthogy bárcsak ne érezném ezt magamon. Az irodában néha megéreztem, és tényleg elcseszte az egész napomat. Eddigre persze már pár mosás lement az adott öblítővel, hiszen csak a felsőruházatom kipárolgása jutott el így az orromig. Pokoli élmény volt a ruhásszekrénnyel szembesülnöm.

Szerencsére megfelelőt hisztiztem, úgyhogy az öblítő el lett ajándékozva, és pár hét alatt mindenből eltűnt az a bizonyos illat.

Aztán jött a narancsos, ami jobb volt, de mégsem az igazi. Ami nem volt zavaró, de mégsem éreztem magam olyan jól a ruházatomban. Hiszti nélkül (asszem) sikerült kibírnom, amíg elfogyott, de a következő öblítővásárlásnál már nem engedtem. Két fajta öblítő van, amit megtűrök, és szereteném velük, vagy hasonlókkal leéléni az életem...

Címkék: horror nemi jelleg a házasságról

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hazasember.blog.hu/api/trackback/id/tr991178146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gladia Delmarre 2009.06.15. 13:48:06

Ezzel maximálisan egyetértek:) Én is sokat kísérleteztem, mire megtaláltam a megfelelőt. Nekem egyszerűen hányingerem lesz bizonyos illatoktól (terhesség időszakáról nem is beszélve, akkor ez hatványozódott, de ugye ez téged nem érint:)), és igen parfümmel keveredve meg egyenesen boááá. Ezért én nagyon visszafogott illatú öblítőket választok, vagyis mostanában nem is, mert a környezetkímélés miatt sokszor ecetet teszek az öblítő helyére és csak a mosópor semleges szaga marad, ami engedi a szeretett illatokat kiteljesedni:))
A "buziszag"-ért megrovás jár, nagyon nem pc ezt leírni. Sorry, a diszkriminatív megjegyzésektől (még ha poén is) nagyon elszáll az agyam.

kücsük 2009.06.15. 13:54:01

Ez jó volt :D
Én is környezetkímélő próbálok lenni, ennek eredményeként kipróbáltam a fent említett ecetet és cseppentettem bele két csepp levendulát (aminek spec utálom a szagát, dehát mindent a környezetért), aztán a ruhák frissen jó illatúak voltak, de két nap múlva olyan fura dohos szaguk lett.
Azóta veszek dm-est, mosópor is olyan, környezetkímélő és jó illata van.
Mindenféle parfümöt utálok! Magamon is, máson is, az öblítő se legyen erős szagú.
Mindig meghalok húsvétkor :D

azallamenvagyok 2009.06.15. 14:03:07

@Gladia Delmarre: a nyelv nem pc:) próbálhatnánk szinonímákat találni, de bizonyos helyzetekben egy elítélő felhanggal rendelkező kifejezés ragadja meg a legjobban egy adott szituáció emocionális hátterét. Ne menjünk bele a kurva szóba pl, ami pusztán szitokszó is lehet attól függetlenül, hogy akire mondják milyen nemű és folytat-e üzletszerű kéjelgést. Legyünk liberálisabbak, toleránsabbak anyanyelvünkkel szemben, annak érzelmi tükröződéseket kifejező szavaival együtt:)

Gladia Delmarre 2009.06.15. 14:18:26

@kücsük: én ezt nem vettem észre, de ha jelentkezik ez a dohos szag, majd abbahagyom én is az ecetezést:)
@azallamenvagyok: nemtom, számomra a buziszag nem adja vissza, amit mondani akartál. Inkább az a szó fért volna bele, h iszonyat pacsulibűzt éreztél, valami olyan ragacsos, nyomasztó illatfelhőt, amitől felfordult a gyomrod stb. vagy hasonló (persze ez nem olyan poén). Érted, nem arra aszociáltam, h valami gejl szagot éreztél. Iletve voltam 1x eladó (ősrégen) egy kis boltban. A melegeknek, akik oda bejöttek mindig nagyon kellemes illatuk volt, semmi extra illatfelhő vagy ilyesmi, és azóta sem tapasztalom ezt (annál inkább mértéket nem ismerő korosabb uraknál és hölygeknél), szóval számomra itt ez szitokszóként szerepelt, kvázi hátrányos megkülönböztetésként. Engem ezért akasztott meg ez a jelző, de értem, h miért írtad. Egyszerűen toleranciában nem ismerek pardont:)) Igen, ebben még fejlődnöm kell:D

azallamenvagyok 2009.06.15. 14:24:02

@Gladia Delmarre: én sem éreztem melegeken ezt a szagot, a szagra használatos szitokszó volt, nem a melegekre:)))

ha pacsulibűzről kezdek el áradozni, akkor meg én is megérdemeltem volna egy lebuzizást:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.15. 14:45:35

Megerősíteném a buziszag jogosultságát, ebben a szövegkörnyezetben teljesen helyénvaló. Szerintem :)
Ismerek melegeket, (akiket buziknak is hívhatunk, feltéve, hogy nem minősítő/szitok jelentéssel bír) de nem tudom milyen a szaguk/illatuk :-) Büdösnek tuti nem büdösek, mert az bántaná az orromat :-D

Itt még beleférne egy-egy mozdulat, ruhadarab miegyéb 'olyan buzis' jelzője. Pontosan kifejezi (számomra) mit gondolok az adott dologról. Viszont nincs köze a valódi buzikhoz.
Aki pedig meleg és még rájátszik, pózol, az pedig megérdemli. Lásd büszkeség felvonulás.
Lassan én is felvonulok, nekem még mindig van mandulám és vakbelem ;->

kücsük 2009.06.15. 14:46:19

Ha pacsuliszag alapján mérjük, hogy valaki meleg-e vagy sem, akkor kurva sok meleg rohangászik bakker, mert sok pasinak irtózatos, illetve azt mondom, számomra irtózatos parfümje, öblítője, tusfürdője, akármilye van.

De nem ez a téma, hanem az öblítő, szóval reklámozzuk a könnyen lebomlókat hehe :D:D

azallamenvagyok 2009.06.15. 14:47:11

@úriparaszt: és majd rázod mindkettőt? :))))

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.15. 14:55:11

@azallamenvagyok: hát izé, nem, majd az ultrahangos felvételeket lobogtatom, olyan zászlóképp :-DD

azallamenvagyok 2009.06.15. 14:58:25

4D-s ultrahangot bele tudsz kalapálni 3D-s moziba? mer' akkor IMAXot kérünk:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.15. 15:13:26

@azallamenvagyok: maraggyá' má', orvost csak képen látok, az interneten :)
ultrahangot utoljára akkor láttam, amikor a csemete még nem tudta milyen szar idekint :-D
süti beállítások módosítása