Mottó

Azzal, hogy hűséget fogadtam Neki, azt fogadtam meg, hogy egy életen át kitartok mellette, jóban-rosszban. Hogy nem fogom hagyni, hogy bármiféle probléma megkeserítse a kapcsolatunkat, hogy túllépek az önzésemen. A házassággal arra határoztam el magam, hogy egy életre lekötöm magam mellette. Nem addig, amíg kitart a kölcsönös monogámia, nem addig, amíg fel nem izgat a főnök titkárnője, nem addig, amíg az ő fejét csavarja el valami köcsög, hanem ezeken is túl, egy életen át... Bővebben itt.

Friss topikok

  • Mária Kerényi: Nagyon gusztán néz ki holnap elkészitem ,mert nagyon tetszik ,biztos finom is. SAJNOS fényképet n... (2015.06.05. 00:29) mézes-mustáros csirkemell
  • Azzari: Érdekes mindezt olvasni, főleg, hogy a " beszélgetést " kiváltó cikknek sincs semmi köze a valóság... (2014.10.19. 00:17) A Bódis Kriszta-jelenség
  • tecsóba sose többé: Egyébként szánalmasak tudnak lenni azok a lények :) Főleg amikor annyira fel vannak fújva a maguk ... (2012.08.27. 23:39) Blikk-nő
  • twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Ribanc rendszam. (2012.08.26. 18:06) Sebestyén és Szabolcs lyuksógorsága
  • bolygohollandi: Ezt is elolvastam - még több semmitmondó lózung, a 7. pont pedig úgy ahogy van egy marhaság (szeri... (2012.08.17. 10:59) Kapcsolatépítés - 6. Szakítás vagy nem?

Címkék

adó (1) aforizma (6) agy (77) ajánló (11) állam (10) állatbarát (3) állatkert (6) apró figyelmességek (11) asszony (6) a házasságról (26) balaton (2) baleset (3) bátrak földje (2) blog (2) blogajánló (1) blogtali (1) bölcs bagoly (40) bor (8) bréking (1) budapest (6) buszon (6) buta vén tyúk (5) celeb (11) celebvers (8) cigány (2) csajok (37) csak (5) család (6) csipke (11) cukiság (5) egyedül (2) emberek (6) eső (1) faszom (3) fejem (3) felhívás (1) feminista (2) fertő (18) fika (1) film (6) fim (4) fotó (1) főzőcske (5) fülbemászó (2) gyerek (12) hellókarácsony (1) hétvége (2) hipercuki (1) hírek (15) hólyag (2) horror (8) hőség (3) hűsítő (4) idijóta (1) idióta (3) idiotizmus (2) igénytelen (1) internet (46) irónia (1) izé (12) játék (2) jelleg (2) jog (2) jópont (3) kaki (3) kapcsolat (15) kapcsolatépítés (8) karácsony (1) kép (13) képmutatás (3) két jóbarát (1) kikapcsolódás (4) kommentek (2) komment helyett (2) kv (2) legények (12) malac (2) mellyek (11) mindennapok (5) mosoly (2) munka (6) mylord (2) nagyvilág (3) nehéz (2) nemi (1) nemi jelleg (31) nemmodor (2) nemszeretem (2) nem szeretem (4) nép (2) nosztalgia (1) nyár (13) nyaral (8) nyelv (1) nyitány (2) nyugdíj (3) oktatás (2) orosz (1) pálinka (2) pénz (3) pia (3) pocak (1) politika (7) pornó (2) pszichomókia (1) puki (1) punk (1) punnyadó (5) reggel (9) reklám (3) sas kabaré (1) semmi (3) sör (13) sötétség (11) south park (2) statisztika (4) streetfashion (1) sütimester (1) szabadidő (7) szabadság (1) szánalmas (3) szegénység (2) szenvelgő (17) szeressétek egymást gyerekek (11) szeretem (13) szex (24) szociológia (4) szolgálati (3) szolgalati (8) szombat reggel (12) szóvicc (1) takarítás (1) társkereső (1) tavasz (1) tehetetlen (4) tél (5) természet (3) történelem (1) undorgrund (1) ünnep (8) vacsora (3) vallás (2) vallomás (7) vásárlás (1) vasárnap reggel (11) velám (1) vellám (26) velvet (1) vers (7) vicc (6) video (29) világom (4) villám (6) virág (2) wtf (2) zene (30) zsír (8) Címkefelhő

1971

azallamenvagyok 2009.08.16. 11:30

Ahogy elnézem, szép idők lehettek, a műanyag, a szolárium és a feltétlenül szükségesnek gondolt, idióta kiegészítők nélkül.

Playmate February 1971

Willy Rey

Egyéb oldalakon több, régi Playmate is megcsodálható például Marilyn nagy felbontásban, de még többek is elérhetők, konkrétan, ha jól nézem, mindenki 2004-ig. Bevallom férfiasan, nem is tudok betelni a képek esztétikumával. Ezek az 50-60-70-es évek beli  nők szépek, természetesek, nem megcsináltak. Egy méretesebb kebel számomra vonzóbb, ha természetesen méretes, és a természetesellenesen méretesnél tetszetősebb a természetesen kicsi.

Hova tűntek a képekről azóta ezek a tökéletes nők? Mert azon felül, hogy jelenleg már mindnek fel van pumpálva valamije (meg kiműtve meg még isten tudja mi), elég messze állnak a hibátlanásgtól: buta fej, fura orr, eltűnő csípő, formátlan lábak. Ma már tényleg olyan, mintha azon múlna, hogy egy nő jó legyen, hogy kurvának öltözik, annak sminkeli magát, aztán a mellek kihangsúlyozásán felül a fotósok sem adnak az egészre. A lányok arckifejezése is elmegy természetellenes irányba, és most nem csak a műanyag wc-pumpa ajkakról van szó. Az egésznek egyre inkább stúdió-szaga van, embertől távoli, és ezért nekem nehezen értékelhető. A popkultúra eltorzulása miatt tényleg már csak a művészi aktok maradtak?

Persze ezeken a régi képeken is akadnak olyanok, akik annyira szexisek, mint az elveszett erkélyekre fosztogatási szándékkal bemászó harcipina, de azt hiszem, ez már ízlés kérdése, és nem a médiamarketing beidegződés.

Playboy February 1971 Cover Willy Rey

 

Ahogy rákerestem Willy Reyre (Wilhelmina Rietveld), kiderült, hogy ő is elhunyt gyógyszer túladgolásban. 1973-ban, 24 évesen...

Címkék: agy csajok

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hazasember.blog.hu/api/trackback/id/tr961310593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gladia Delmarre 2009.08.18. 13:34:04

Na, ha senki nem szól hozzá majd én:)) Pedig azt hittem, majd azok a pasik, akik a felpumált mellűeket szokták fikázni, majd itt jól megmondják, milyen szépek ezek a képek:) Mert tényleg azok! Szép beállítás (a második különösen erotikus sztem), szép fények, szép testek, nők. Legfőképp természetesek!! És legfőképp ebben is rejlik a szépségük. Nagyon tetszik, h Willy Rey hasikája nincs homorúra retusálva (igaz, akkoriban csak negítívretus volt, én is tanultam a suliban, rohadt egy meló), az egész nő NŐ. Nem bábú, fényesre fotosoppolt droid, hanem egy szép és szexi nő, aki anélkül kelt vágyakat, h csücsörítene, vagy félárbócra eresztené a pilláit. Régen jobb fotósok is voltak, és a szépségideál is más volt. Szóval: vissza a természethez!!:)) Na jó, azért a borotva hasznos kellékXD

azallamenvagyok 2009.08.18. 13:39:28

@Gladia Delmarre: összehasonlításként néztük a maiakat, a fotosopon túl a maiakban nagyon idegesítőek az arcok is. kurvafejet vágnak, vagy minimum jólfizetett hostessfejet, míg a régiek tényleg nőiesek:)

(és örülök, hogy végre valaki kommentelt ide)

Gladia Delmarre 2009.08.18. 14:07:53

@azallamenvagyok: igenigen, a kurvafej. nekem a pornófilmek műélvezős arckifejezései jutnak eszembe róluk:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.22. 11:56:22

@Gladia Delmarre: öhöm, már azt hittem engem (is) hiányolsz innen ;-)
mióta az eszemet tudom a természetesség híve voltam. apró tudatmódosításon azért átestem az elmúlt évtizedek alatt, s mint írtam pl. a mókusfarok, álmos-borzas lábszár és hasonló apróságok némi élvezeti érték csökkentéssel járnak de(!) nem tragédia.
tragédia ami mostanság zajlik, a vágyak és példaképek teljes torzítása. borzalom miket leadnak, lásd madonna legutóbbi divatsorozata. az a csaj még most is kivánatos lehetne, hisz tudja mindenki korát 'ahhoz képest' pedig ugye 'lopott bicigli' ;)
lassú és apró javulásnak tekinthetjük a napjainkban indult retus és néhol sminkmentes sorozatokat, amelyek közt nagyon jól sikerült képek és igazi nőies nők láthatók. attól még messze vagyunk, hogy a normális méretű, kedves (mellesleg számomra kivánatos) has és egyéb kellemesen kerekítő párnácskák is elfogadhatóvá, vállalhatóvá váljanak.
a határok persze mindenkinél tolódnak, nyúlnak/zsugorodnak ide-oda.

Gladia Delmarre 2009.08.22. 15:26:57

@úriparaszt: Hiszed vagy nem, épp a TE kommentedet hiányoltam/vártam, vajon, mit szólsz hozzá:)) Meg persze még többekét is, mert ezen poszt kapcsán kicsit ráláthatnék arra, vagy kiderülhetne, valójában mit tart szépnek az átlag. Volt a velveten a Britnis poszt, h "meghízott" (sztem abszolút normális kategória), és azt a fikázást, ami ott ment, h ilyen-olyan zsírdisznó stb. totál elfogadhatatlannak tartottam (női szemmel)... illetve bármilyen nő mejelenik, egy két megdugnám mellett folyamatos a fikázás a férfiak részéről... se a természetes nem jó, se a mű? akkor mi? Na jó, a kérdés költői:))

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.22. 19:21:23

@Gladia Delmarre: beszéltem/tünk már erről másik poszt kapcsán.
egyrészt adott a bunkóság, ami teljesen figyelmen kívül hagyandó. részemről maximális tahóságnak tartom amikor az általad is idézett szavakat, jelzőket használják bárkire. ami nekem túl molett másnak esetleg épphogy nem pálcika és a többi. a zsák és az ő foltja a kulcs ;-)
természetesen a nők folyamatos önértékelési zavarokkal küzdenek a mellüket, feneküket, súlyukat illetően. ezt csak az aktuális partner vagy partnerek tudják részlegesen oldani. (persze van kivétel)
eddigi életem folyamán elég változatos testfelépítésű nőkkel volt kapcsolatom, a külső sosem volt döntő. vannak dolgok, apróságok, amiket különösen kedvelek, szépnek vagy épp kívánatosnak tartok (figyelem utóbbi kettő nem feltétlen azonos!!) de nem döntő.

ja igen, én szívesen megnézném azokat a fikázó férfiakat egy szál alsóban vagy épp anélkül ;->
...esetleg egyesével beengedném őket egy női kosárcsapat öltözőjébe :-D

Gladia Delmarre 2009.08.23. 14:19:09

@úriparaszt: Tudom, de jó újra és újra olvasni a véleményedet erről, felér egy terápiával:)) Bocs, önző dög vagyok!:)
Én inkább azt nézném meg, h a fikázóknak milyen nőjük van, és hogy igazából miért vannak velük? Azt hiszem, sokról kiderülne, h otthon egy átlagos testű (esetleg kissé molett) kedves csajjal vannak együtt, illetve, h még nőjük sincs. És nem azért nincs nőjük, mert annyira igényesek, hanem mert saját maguk annyira igénytelenek (magukkal szemben). No persze, arra is kívácsi lennék, ezek a pasik hogy néznek ki, de mindegy, ez sosem fog kiderülni, ez az internet "áldása".

Gladia Delmarre 2009.08.23. 14:25:48

Még valami, azért értetlenkedem igazán, mert tényleg sokféle nő jelenik már meg a cikkekben, és mind, kivétel nélkül mind kap fikázást, olyan is, akin egy csepp zsír sincs, olyan is, akin minden természetes, tehetséges, sikeres stb. Minden a külső... ott volt a Béres alexandráról szóló cikk. Jó, a nő nem egy szerencsés arcberendezésű (véleményem szerint), de annyira kedves, h számomra pl. fel sem tűnik, ill. nem érdekel, mert annyi más fontosabb van belőle. Szóval, az zavar, h minden nőt vmi tárgyként kezelnek, és kianalizálnak, a legapróbb hibákig, vagy ha nincs benne hiba, akkor biztos hülyepicsa. Na, ennyi, és most jól kipuffogtam magam, sorry:)

azallamenvagyok 2009.08.23. 14:27:31

Már bocsássatok meg a nagy fennköltségben, de megjegyzendő, hogy az ő nőjük általában nem szerepel címlapon. Liptai két napos fotosoppolásáról is heves vita alakult ki, meg ugye letehenezték ahogy illik... Ami tény, hogy nem szép, de az is tény, hogy Liptai sem szép, és a fikázók családtagjainak esztétikai értéke ezen nem változtat:)

@úriparaszt: nekem is volt szerencsére mindenféle testalkat, így az utcán rohangálókról alkotott véleményemet szerencsére nem kizárólag fantáziára alapozom. Ezt is éppen elcseszik a férfiak. Várják a bombázót, aztán, mire odaérnek, nulla tapasztalat, bombi meg kacag egy jót a teljesítményen. Vagy sírva fakad.

Ez éppen mindkét nemnél hibádzik, a nőknél ugyanez, álmodoznak a szőke hercegről, kockahassal, csábító szemekkel, blabla, aztán fehér herceg dönthet, amikor nagy kegyesen "odaadják magukat" neki, hogy megpróbál-e némi szexuális kultúrát beléjük verni hónapok, évek alatt, vagy pá, egynek nem volt annyira rossz.

Önkritika és nyitottság.

Miért ennek a hiánya derül ki mindenből? :)

azallamenvagyok 2009.08.23. 14:29:35

@azallamenvagyok: bocs, tény, hogy Liptai szerintem nem szép:D

Gladia Delmarre 2009.08.23. 14:37:42

@azallamenvagyok: Sztem a Liptai szép nő, és szexis:)) Most sztem kifejezetten jó formában van, szívesen cserélnék vele... ha lenne merszem meghízni:)) A hajamat meg még visszafesthetem:D

Az egy dolog, h nem szerepel a kommentelő nője nem szerepel sehol, de mégis. Épp az iránta való lojalitásból, vagy mittudomén, szolidaritásból lehetne kicsit empatikusabban megnyilvánulni a címlapon lévők felé. Oké, h sok a kacsaszájú, óriásmellú nő, és lehet, h sokak számára nem jelent értéket egyik sem, de ő is egy ember... szóval az ilyen blokkolnám, kúrnám stb beszólások számomra elítélendők. Ugyanez a viszoylag természetes nőknél (mint pl. Britni). Ahogy Úriparaszt is említette, én is ezért üdvözlöm a retus/smink nélküli képeket, talán kicsit visszarántja az embereket a valóságba:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.23. 14:47:40

@Gladia Delmarre: az egyik nagyon lényeges elemre tapintottál rá:
"Szóval, az zavar, h minden nőt vmi tárgyként kezelnek"
Sajnálatos és szégyenteljes de bizony mi még mindig balkán vagyunk. A szókimondás nem egyenlő a bunkósággal, még akkor sem ha látszólag kistestvérek. Jelen pillanatban ez valami rosszul értelmezett menőség, lazaság de legfőképp a nők 'helyen' kezelése miatt van. Sok férfi agyában ott a kódolt, hibás értékrend, ahol a nő picivel a kecske előtt van....

Engem nagyon zavar pl a szóhasználat, mint a 'baszás' kúrás'. Ha már mindenképp, akkor káromkodás közben, esetleg tompítva, becézve. Két vagy több ;-) _ember_ együttléte nem nevezhető ilyen módon, szerintem. Lehet túl érzékeny vagyok erre :-)
Szoktam mondani: Az időt lehet elbaszni, egy nőt meg sosem. Ha már nem olyan érzelemgazdag, gyengéd, akkor pedig dugunk egy jót (ami még kedves is lehet) de akkor sem kúrunk.
Lehet valaki a kedves kis ribancom de sosem társaságban vagy nagyobb közönség előtt ;-)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.23. 14:50:47

@Gladia Delmarre: "talán kicsit visszarántja az embereket a valóságba:)"
sajnos ez nehezen fog menni, a piacnak nem ez az érdeke. hogy nézne már ki hogy bármelyik nő az utcáról erotikus/követendő legyen?
pedig, ugye a többség az utcán jár ;-)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.23. 14:58:21

ja, ha már így szóbakerült: Liptai számomra sem vonzó, pedig szinte sugárzik belőle milyen sok jó mókára rávehető az ágyban. vagy akárhol ;-) Akinek bejön a típusa, az biztosan nagyon kellemes partnerre lelne benne...

Gladia Delmarre 2009.08.23. 15:05:52

@úriparaszt: persze, nem tetszhet mindenkinek, de azért mert épp teltebb, vagy akármiben más, mint a te ízlésed, nem mondod rá, h zsírdisznó, vagy akármi mást. Azt mondod, nem testzik, mert nem tetszik egészében. Ezt hinyolom, a normális közlésmódot, a kulturált vélemény nyilvánítást... azt hiszem, azzal is előrébb lennénk, ha a netes kommunikáció sem úgy működne, h leszarom, mindenki gondoljon amit akar.

Gladia Delmarre 2009.08.23. 15:10:57

@úriparaszt: a piac (egy szegmense) épp ezekkel a képekkel reagált az igényekre:) Hogy az emberek egy nagy részének elege lett a droiddá retusált nőkből:)

OFF: Jajj, egyszer írtad nekem, h válasszak magamnak vmi követendő példát (testi megjelenés), és hát nem sikerült:) Mindenki, akivel szívesen "cserélnék", nem egy nagy szám, azaz inkább teljesen normális, semmi extra. Szívesen lennék a fiatal Barbara Streisand , mert számomra lenyűgöző az egész lénye, illetve hibá nem szép arcú a többség számára, én bármikor cserélnék vele:) Meg még néhány nő eszembe jutott, de egyik sem a szépsége, vagy jó teste miatt... szóval, asszem feladom, maradok a saját kereteim között:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.23. 15:17:11

@Gladia Delmarre:
OFF
ha egynél több embert találsz akinek tetszel és nem feltétlen azért mert a bugyidban akarnak turkálni, akkor már nincs baj ;-)
miért akarnál bárkire hasonlítani ha így is működik az életed? ;-) én egész kiskoromban álmodoztam utoljára, hogy nemtudommár kire szeretnék hasonlítani, azóta eszembe se jutott, sűrű az életem nincs időm másokat irigyelni :-D

azallamenvagyok 2009.08.23. 15:19:05

@úriparaszt: nekem is valami ilyesmi járt a fejemben... Örülni kell annak, amik vagyunk, amik lehetünk, meg kell látni az előnyeit:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.23. 15:19:39

@Gladia Delmarre: jut eszembe még az OFF-ról, miért is nem jó akiben (kívülről) nincs semmi extra? ;-) és mit is nevezünk extrának? tuti van rajtad olyan ami megfogja az arra fogékonyakat ;-D

Gladia Delmarre 2009.08.23. 15:23:40

@azallamenvagyok, @úriparaszt: ezért szeretek ide járni:))))
Megfelelési kényszerem van, és egy csomó agybaj, mivel agyilag nem vagyok leterhelve, ezért ráérek ezen filózni. Nem irigylek senkit, ezek hülye gondolatok:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.23. 15:28:04

@Gladia Delmarre: (...azé' ha ágyba bújsz valakivel, azt a megfelelési kényszer dolgot ne felejtsd el előtte kirakni az alsó fiókba... ;))

azallamenvagyok 2009.08.23. 15:29:17

@úriparaszt: és nem csak az ágyban:)
@Gladia Delmarre: indítsunk szabásminta rovatot? :P

Gladia Delmarre 2009.08.23. 15:42:58

@azallamenvagyok: akár indíthatsz azt is:)))
@úriparaszt: hú, na ez ez másik fele, de ez már nem publikus:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.23. 16:22:31

@Gladia Delmarre: természetesen :) viszont becslésem szerint (visszagondolva miket tapasztaltam) 5-40% közötti javulást hoz ha megoldod valahogy ezt a fiók kérdést. úgy vélem szoktál kommunikálni is azzal akivel ágybabújsz, tehát hajrá ;-)

borzash · http://frozensteak.bandcamp.com 2009.09.15. 21:12:00

szegény csaj a fotó után kevés évvel túladagolta magát altatóval.
süti beállítások módosítása