Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mottó

Azzal, hogy hűséget fogadtam Neki, azt fogadtam meg, hogy egy életen át kitartok mellette, jóban-rosszban. Hogy nem fogom hagyni, hogy bármiféle probléma megkeserítse a kapcsolatunkat, hogy túllépek az önzésemen. A házassággal arra határoztam el magam, hogy egy életre lekötöm magam mellette. Nem addig, amíg kitart a kölcsönös monogámia, nem addig, amíg fel nem izgat a főnök titkárnője, nem addig, amíg az ő fejét csavarja el valami köcsög, hanem ezeken is túl, egy életen át... Bővebben itt.

Friss topikok

  • Mária Kerényi: Nagyon gusztán néz ki holnap elkészitem ,mert nagyon tetszik ,biztos finom is. SAJNOS fényképet n... (2015.06.05. 00:29) mézes-mustáros csirkemell
  • Azzari: Érdekes mindezt olvasni, főleg, hogy a " beszélgetést " kiváltó cikknek sincs semmi köze a valóság... (2014.10.19. 00:17) A Bódis Kriszta-jelenség
  • tecsóba sose többé: Egyébként szánalmasak tudnak lenni azok a lények :) Főleg amikor annyira fel vannak fújva a maguk ... (2012.08.27. 23:39) Blikk-nő
  • twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Ribanc rendszam. (2012.08.26. 18:06) Sebestyén és Szabolcs lyuksógorsága
  • bolygohollandi: Ezt is elolvastam - még több semmitmondó lózung, a 7. pont pedig úgy ahogy van egy marhaság (szeri... (2012.08.17. 10:59) Kapcsolatépítés - 6. Szakítás vagy nem?

Címkék

adó (1) aforizma (6) agy (77) ajánló (11) állam (10) állatbarát (3) állatkert (6) apró figyelmességek (11) asszony (6) a házasságról (26) balaton (2) baleset (3) bátrak földje (2) blog (2) blogajánló (1) blogtali (1) bölcs bagoly (40) bor (8) bréking (1) budapest (6) buszon (6) buta vén tyúk (5) celeb (11) celebvers (8) cigány (2) csajok (37) csak (5) család (6) csipke (11) cukiság (5) egyedül (2) emberek (6) eső (1) faszom (3) fejem (3) felhívás (1) feminista (2) fertő (18) fika (1) film (6) fim (4) fotó (1) főzőcske (5) fülbemászó (2) gyerek (12) hellókarácsony (1) hétvége (2) hipercuki (1) hírek (15) hólyag (2) horror (8) hőség (3) hűsítő (4) idijóta (1) idióta (3) idiotizmus (2) igénytelen (1) internet (46) irónia (1) izé (12) játék (2) jelleg (2) jog (2) jópont (3) kaki (3) kapcsolat (15) kapcsolatépítés (8) karácsony (1) kép (13) képmutatás (3) két jóbarát (1) kikapcsolódás (4) kommentek (2) komment helyett (2) kv (2) legények (12) malac (2) mellyek (11) mindennapok (5) mosoly (2) munka (6) mylord (2) nagyvilág (3) nehéz (2) nemi (1) nemi jelleg (31) nemmodor (2) nemszeretem (2) nem szeretem (4) nép (2) nosztalgia (1) nyár (13) nyaral (8) nyelv (1) nyitány (2) nyugdíj (3) oktatás (2) orosz (1) pálinka (2) pénz (3) pia (3) pocak (1) politika (7) pornó (2) pszichomókia (1) puki (1) punk (1) punnyadó (5) reggel (9) reklám (3) sas kabaré (1) semmi (3) sör (13) sötétség (11) south park (2) statisztika (4) streetfashion (1) sütimester (1) szabadidő (7) szabadság (1) szánalmas (3) szegénység (2) szenvelgő (17) szeressétek egymást gyerekek (11) szeretem (13) szex (24) szociológia (4) szolgalati (8) szolgálati (3) szombat reggel (12) szóvicc (1) takarítás (1) társkereső (1) tavasz (1) tehetetlen (4) tél (5) természet (3) történelem (1) undorgrund (1) ünnep (8) vacsora (3) vallás (2) vallomás (7) vásárlás (1) vasárnap reggel (11) velám (1) vellám (26) velvet (1) vers (7) vicc (6) video (29) világom (4) villám (6) virág (2) wtf (2) zene (30) zsír (8) Címkefelhő

a nőnek igényei vannak, a férfi meg csak van

azallamenvagyok 2009.09.01. 12:48

Röviden ennyivel lehetne lerendezni azt a sötétséget, amivel a férfi találkozik a párkapcsolatok alakulása során. Rengeteg publicisztika, és a szóbeszéd is sokat foglalkozik a nők párkapcsolat előtti/utáni/közbeni emocionális és testi igényeivel, amíg a férfit általában késznek veszik. Megint a velvettel kell ijeszgetnem, teljesen jellemző az egyoldalúság a kommentekben és a cikkekben is. Egyszerűen félelmetesnek tartom, hogy némelyik nőnek mennyire fingja nincs a férfi nemről, és hogy egyszerű téziseit mekkora elánnal tudja előadni (a férfiaknak nem lehet gondja az ágyban, bármikor elélvezhet, stb). A társkeresős posztban már utaltam rá, hogy a párkeresésnél is érződik a kettős mérce: míg egy nő kap esélyt, ha depis, ha zakkant egy kicsit, mert a kapcsolatban majd máshogy viselkedik, ennek érdekében odafigyelnek rá, idő és türelem van neki szentelve, addig a férfiakból csak a készáru kell: ne kelljen elmagyarázni neki dolgokat, ne kelljen türelem, ne kelljen csiszolgatni. Ha nem tökéletes, akkor lúzer, akkor kiröhögni való, és derogál szóba állni vele, ahelyett, hogy megértenék, és kifürkésznék a benne rejlő lehetőségeket. A lúzer is ember, és nem nehéz valakiből férfit faragni, ha az alapvető szándéka megvan, csak egy kicsit elfajzott. Pár új ruha, parfüm, egy kis segítség, önbizalom, és álomférfit lehetne belőle gyártani, ha ez bárkit is érdekelne. De nem érdekel, ha egy férfi meg van zuhanva a szingliségtől, akkor neki annyi, amíg össze nem szedi magát, ezzel szemben egy nő ezer esélyt kap erre, segítséget, támogatást, csak nyitnia kell a jó dolgok felé.

A szexben is erősen meglátszik ez a kettősség: egy tapasztalatlan lány rengeteg figyelmet kap, tanítgatva van, elmondva neki, hogy hogy csinálja, mit csináljon, hova tegye a kezét, és a szüzesség elvesztésének is elég nagy feneket szokás keríteni (ez persze így van rendjén), és ha ez nem történik meg, az teljesen megvetendő. Egy férfi részéről nem elfogadott a botlás, a tudatlanság. Tapasztalataim szerint a férfi elég kevés segítséget kap abban, hgy mit kezdjen a helyzetben, mit csináljon, és hogyan. Neki ezt tudnia kell. Sőt sok esetben találkoztam azzal, amikor a nőnek a saját testi gyönyöreit nekem kellett bemutatnom. Ez éppen a szexuális kultúra hiánya, a tudatlanság egy megnyilvánulása, de rákenhető erre az általános, sztereotíp hülyeségre, hogy majd a férfi tudja: a fiús anyáknak el kell magyarázni a kisfiúknak, hogy hogyan kell bánni a kislányokkal, a lányok ellenben nem kapnak érdemben információt sem önmagukról, sem a másik nemről. Mindennek pedig a párkapcsolat alakítása és a későbbi jó szexuális élet szempontjából is fontosnak kellene lennie.

Ehelyett nem egy nagyhangú pina jobban tudja, hogy miről szól egy andrológiai vizsgálat, mint az, akinek már tapasztalata volt vele, szemben azzal, hogy ma már egyetlen férfi sem tévedne el a nőgyógyásznál... Több nyitottság kellene, mindig mondom.

Sötét éjszaka van.

Címkék: szex sötétség nemi jelleg

31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hazasember.blog.hu/api/trackback/id/tr581352308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kacagójancsi 2009.09.01. 13:45:31

Szomorúan olvastam. Igazad van. De én például hajlandó lennék a tanulásra, csak a tanítóbácsi inkább kiveri magának. Na jó, kézimunkázni már egész jól tudok........de jóformán ebből áll az egész szexuális életünk. Szerinted mit tegyek, kedves Házasember? Én meg egy Nősasszony vagyok:)

Kacagójancsi 2009.09.01. 13:46:37

Férjesasszony, egyébként meg hülye liba.

nyarifecske · http://nyarifecske.blog.hu 2009.09.01. 14:15:31

Szerinted meg lehet változtatni egy férfit? Vagy az álompasi dolgot úgy érted, hogy csak abból lehet azt csinálni, akiben eleve benne van a lehetőség.

Azért kérdem, mert én úgy érzem, a nők sokkal alkalmazkodóbbak egy kapcsolatban, mint a férfiak (mondjuk szexuális téren valószínűleg neked van igazad). Én azon a véleményen vagyok, hogy nem tudok egyetlenegy pasit sem megváltoztani, és nem is akarok már. Mert bizonyos szokások, a világhoz való hozzáállás nagyon korán rögzül... Lehet, hogy rosszul látom.

azallamenvagyok 2009.09.01. 14:19:39

@nyarifecske: ők tipikusan a "kész" pasik, akikre a nők buknak, ez a fajta nehezen változtatható... Változtatni a határozatlan, énkereső férfin lehet, de azokra meg nem szokás bukni. Én azon a véleményen voltam, hogyha egy nő sem akar kölcsönös korrektség jegyében megváltoztatni, akkor suttyó leszek:)

Gladia Delmarre 2009.09.01. 14:27:01

nem teljesen értek egyet a következtetéssel, bár az alapproblémával igen.
Ahány pasival dolgom volt (bár nem sok, elismerem, és nemcsak konkrét dugásról beszélek, hanem pettingről), mind úgy állt a dologhoz, h na majd én megmutatom neked, mert mindent tudok. Hát jó, aztán vagy csalódás vagy nem, de segítséget egyik sem fogadott el (mármint, ha szóltam, h ez nem jó, vagy fáj, vagy ilyesmi), mert ő azt sokkal jobban tudja, mi kell a nőknek. Igaz, én is elvártam volna valamilyen féle tanítgatást, de ez 1 kivételtől eltekintve sosem történt meg. Kvázi sértésnek vették, ha azt mondtam, nem volt igazán kielégítő.
Aztán jött egy pasi, akivel szerény tapasztalatainkat együtt kamatoztattuk, és együtt fejlesztettük odáig, h mindkettőnknek tényleg maradéktalan élmény lett a szex és a petting is. Ő a férj:)

Ha a férfiak egy része is kicsit lejjebb adna ebből az irányításmániából, ha elismernék, h nem tudhatnak mindent (elsőre sem), bizonyára jobban foglalkoznának az ő lelkivilágukkal is ebben a témában.

Egyébként anyámmal elég sokat beszéltünk erről, másmint a szexről, és egy barátnője révén, aki szexológus, elhalmozott könyvekkel a témában. Szóval viszonylag hamar megtanultam, h tanulás nélkül ez sem megy, mint annyi minden más az életben:)

azallamenvagyok 2009.09.01. 14:37:50

@Gladia Delmarre: és miért van ez? mert a férfinak két választása van, vagy elveszik, vagy nem...

nyarifecske · http://nyarifecske.blog.hu 2009.09.01. 14:38:54

@azallamenvagyok: elgondolkodtam a határozatlanság kérdésén... Arra jutottam, hogy inkább arról van szó, hogy a rugalmas pasi igenis határozott. Lehet, hogy énkereső, de egyben határozott is. Az énkereséshez megfelelő határozottság kell (vigyázat, határozottság nem szinonimája a makacsságnak!).

azallamenvagyok 2009.09.01. 14:47:46

@nyarifecske: te az ideális pasiról beszélsz, nem az átlagról:)

Gladia Delmarre 2009.09.01. 14:52:13

@azallamenvagyok: genetika, sztem ilyen egyszerű.

Ez a dolog egyébként, amiről írsz, a nőknél is fennáll. "Ha nem tökéletes, akkor lúzer, akkor kiröhögni való, és derogál szóba állni vele, ahelyett, hogy megértenék, és kifürkésznék a benne rejlő lehetőségeket" írtad, és a folytatásba is nyugodtan behelyettesíthetők a nők. Nem azt mondom, h a férfiak nem érdemelnének figylemet, és mindent, ami "jár", de azért a két fél mégsem egyenlő teljesen... genetika (vagy bevett konvenció mára?) az is, h a nők elvárják, h az ügyesen "halászó-vadászó" férfi az ágyban is ügyes legyen, utódokat nemzzen (nagyon sarkítva).

azallamenvagyok 2009.09.01. 14:58:18

@Gladia Delmarre: a genetikai hivatkozásokkal vigyázz, mert akkor a másik felet is lehet genetikai alapon nézni, stb:)

a genetika adhat egy alaptermészetet, egy irányultságot a vágyaknak, de nem menti fel a hülyeséget

Gladia Delmarre 2009.09.01. 15:04:56

@azallamenvagyok: pont erről van szó:) Mindkét félről genetika, a nők még mindig a gyengébb nem (hiába az egyenjogúsítás, legbelül minden nő, vagy a legtöbb nő gyöngébb marad, szüksége van az erősebb félre), a férfiak meg mindig is "harcosok" maradnak. Most felhozhatnám az alfa hím és béta hím közti különbségeket, de attól a férfi még férfi, és a kevésbé erőteljes, kevésbé tapasztalt férfiak is előbb-utóbb párra találnak, mert mindig akad egy nő, aki megért, aki nem pont olyan, amilyet a férfi elképzelt, de mégis, hajlandó a tanításra, tanulásra:)

nyarifecske · http://nyarifecske.blog.hu 2009.09.01. 15:05:40

@azallamenvagyok: addig "sötét éjszaka" lesz, amíg nem kezdünk el tendálni az ideális emberek, kapcsolatok felé (vagyis nem csak szimplán dikurálunk róluk) ;-)

azallamenvagyok 2009.09.01. 15:07:27

@nyarifecske: ezért kell hajlandóságot mutatni az emberek (és önmagunk) javítására, és nem leírni őket... Persze szem előtt tartva azt, hogy aki nem tudja, hogy segítségre szorul, annak nem szabad segíteni...

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.09.01. 15:11:14

öhöm, először talán szótárazni kellene mitől nő a nő és mitől lesz férfi egy férfi, utána lehet osztályozni :D

azallamenvagyok 2009.09.01. 15:14:42

@úriparaszt: jajj, erről megint a feministák jutnak az eszembe. Alaphelyzet, vadfeminista fórum, igen, nők vagyunk, a nők jogai, a nők megaláztatási balabla, és a szöveg, amire mindenki bólogat: "úgy utálom, hogy mindig csak női és férfi címkéjű dobozokba zárják az embereket"

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.09.01. 15:15:42

@Zetor: szereptévesztésben vagytok. nem ő a tanítóbácsi hanem te vagy (te leszel) a tanítónéni. másképp igen nehéz lesz.
gyengédséggel, a vágyaiddal és finom változtatásokkal tudod befolyásolni. ha technikai tudásod érzed hiányosnak akkor google, vagy ha van igen közeli (megbízható) barátod, akkor pirulós kérdezés.
megéri.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.09.01. 15:17:21

@azallamenvagyok: én jól érzem magam a férfiak feliratú dobozban :-) még ha kérges kezű feministák ragasztgatják rá a címkét, akkor is :-D

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.09.01. 15:19:38

@nyarifecske: ráadásul mint mondtam már: szókimondás és taplóság ikertestvérek, hajszálnyi a különbség és mégis!

elefje (törölt) 2009.09.02. 06:47:27

Hmm. @Gladia Delmarre: ha egy férfi cseppet is tud gondolkodni, nem a tökéletes külsejű szőke cicababát vállalja be, mert tudja, hogy az bizony műanyag. Viszont nagyon kisarkítva a többi -lúzer?- nővel mi a helyzet? Valószínűleg próbálják megtalálni a helyüket, ami viszony tapasztalatokat hoz magával ilyen vagy olyan szinten, és ez a fajta tudás sokkal értékesebbé tesz egy nőt, mint az a külső, ami műanyag. Sosem éreztem magam lúzernek, ha kellett egy nő megkaphattam, de mégsem kellett, mert tudtam, hogy üresek. Egy ráncostarkós izomember a jobb választás, vagy egy szemüveges átlagos?
szia Zetor o/

Der Führer 2009.09.02. 08:37:29

Egy remek cikk, amely némileg kapcsolódik a témához: gportal.hu/gindex.php?pg=14504610&nid=2451183

Major Paine · http://www.nekemnincs.hu 2009.09.02. 09:10:21

Most leltem rá erre a blogra, NAVÉGRE.
Elvált férj vagyok, magam nevelem a lányt akit az ex némberrel együtt fogadtunk örökbe. Csakhogy a nő pár év után úgy gondolta, hogy neki "egyedül jobb". Ezt én arra vezetem vissza, hogy bebukott a vállalkozás (hála a kormánynak), már nem jómódú polgárok, hanem a megélhetésért küzdő emberek lettünk.

Hogy a nők sokkal alkalmazkodóbbak egy kapcsolatban? Naneee. Ez legalább akkora téveszme, mint az, hogy lapos a föld. Nem ma másztam le a falvédőről, az biztos, hogy eddig egy olyan nővel sem találkoztam, aki tudta volna mit jelent valóban kitartani a másik mellett akkor is ha szar van a palacsintában. Jogaik, igényeik vannak, feminizmus ezerrel, bizalmat követelnek, de semmit, vagy alig adnak vissza. Gondolom most mindenki azt hiszi rohadt nőgyülölő bunkó vagyok, pedig mi sem állhat messzebb a valóságtól.
Ezzel a poszttal messzemenőkig egyetértek.

azallamenvagyok 2009.09.02. 09:14:54

@Major Paine: kösz a megerősítést... sajnos szintén az a tapasztalatom, hogy az odafigyelést, a figyelmességet, a másik emocionális igényeinek elfogadását, az azokhoz való alkalmazkodást inkább adtam, mint kaptam általában...

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.02. 09:43:44

@Zetor: Ez azért elég szomorú...
Szerintem kérdezd meg, hogy szeret-e?
Aztán meg egyszerűen kérdezd meg, hogy szerinte mi a probléma?
Egyébként -úriparaszt- miért jobb mástól megkérdezni, mint az érintettől?
A férfiakkal meg az a baj, hogy ők is a sztereotípiákat magolják, azt a sok általános baromságot, hogy mi kell a nőnek. Meg kell kérdezni, vagy figyelni az apró jelekre. Nem mindenki az édességet szereti...

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.09.02. 09:54:23

Érdekes és elgondolkodtató, mind az írás mind a hozzászólások.Sok minden jutott ezzel kapcsolatban az eszemben.
Talán fiatalabb vagyok az itt hozzászólók többségénél ( gondolok itt azokra, akik érdemben szóltak hozzá az íráshoz), de azért nekem is vannak észrevételeim, eme pár év leforgása alatt.
Ha jobban végig gondoljuk ez az alapvető problémát akkor rájövünk, hogy a társadalom formálta ilyenné a nőket. Hogy mért? Egyszerűen levezethető: Régen mit kerestek a nők a férfiakban? Biztonságot, mind anyagilag, mind fizikálisan, a szex kérdés megmaradt ama egyszerűségében, hogy gyermeknemzésre való. Nem vagyok vallásos, de azért arra emlékszem amikor Nagyanyám elmesélte, amikor az ő korukban( Édesanyja és Nagymamája szavait végig hallgatva), bűnnek számított a szexet élvezni. A férj kényére kedvére használhatta feleségét, ez volt az elfogadott, a nőnek pedig tűrni és hallgatnia kellett.
Aztán jött a következő korosztály ( szerintem kb.30-40 évvel ezelőtt)ahol voltak még olyanok akik fülében még mindig ott csengtek Nagyanyáik szavai, és voltak már olyanok akik megtapasztalták, hogy a szexuális élet minősége javíthat avagy ronthat házasságuk mindennapjaikban.
Később már az is előfordult, hogy bizony a nők is igénylik a szexuális kapcsolatot, de még mindig nem tartottak ott, hogy mindenkinek kijuthasson a gyönyörűségből(teszem hozzá, nem a férfi és nem a nő érdektelensége miatt, hanem mert még mindig alapvető problémának számított a tudatlanság szexuális téren).
Aztán elkezdtünk felvilágosultabbak lenni. Megjelentek újság cikkek a témában, és a suliban is szenteltek neki egy külön órát ahol a védőnő beszélt a középiskolásoknak a szexről. Elkezdtek tanulni róla az emberek, de persze még mindig voltak kivételek, és aki nem ismerte ezt a fajta tanítást,kimaradt a jóból.
A beszélgetős korszak: amikor összeültek a nők, és a beszélgetések már nem csak a családról, a receptekről, és a rosszindulatú szomszédról szóltak, ha nem arról is hogy már voltak olyan nők akik megtapasztalták az orgazmust és próbáltak dicsekedni vele, vagy igyekeztek megtanítani bnőiket, hogy nekik is jó legyen. Elkezdtünk kíváncsiak lenni és mi is szerettünk volna egy harapást az almából. Itt jött az igény. Most már egyre többen törekednek erre a fajta igényre, mert már nem divat frigidnek lenni, divat viszont kielégült orgazmusokkal teli házasságban élni. Elkezdte igényelni a nő azt amiről évekkel azelőtt fogalma sem volt, hogy mi.Sajnos sokan még most sem.

Írtad, hogy a kisfiúkat megtanítják, hogy kell bánni egy kislánnyal viszont pedig nem. Erről azt gondolom, hogy egy fiúgyereknek az apja mindig oda oda mondogatja, hogy hát a lányok így- meg a csajok úgy, hogy tovább vigye a "csajozás művészetét"( persze ez csak egy jópofa családban működik).
A lányok nem kapnak ilyenfajta útmutatást, mert a szülők úgy féltik lányaikat mint a hímes tojást, és úgy gondolják:- az én lányom "AZT" sose fogja csinálni, ha rajtam múlik! ( Hát erről meg abszolúte, de nem a nők tehetnek)

És még egy gondolat. Soha nem értettem azokat a nőket akik becsmérlik, vagy lehurrogják férjüket/ barátjukat, akik nem tudnak nekik élvezetet nyújtani az ágyban. Na már most, ha még ők sem ismerik a saját testüket, mert ugye maszturbálni meg nem mernek, mert az olyan "IZÉ", akkor mit várnak férjeiktől? Én nő aki ismerem a testem minden részét, minden zeg-zugát, csak én tudok segíteni szexuális partneremnek abban, hogy nekem mi a jó, nem de? A férfi honnan tudná, amikor számára egy teljesen felfedezetlen terület tárul élé( persze ezért iránypontok vannak, de minden nő más egy kicsit, nem mindenkinek ugyan az a jó).
Kérdem akkor én, ha ők sem ismerik saját testüket akkor mért várják el, hogy a másik nem a kisujjából rázza ki a tudás?!

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.09.02. 10:00:51

@Rosa Rugosa: mert az érintett nem kommunikációképes, a jelek szerint. szerinted ha egy férfi nagyrészt a farkát veri és a feleségétől is csak ennyit vár el, nos ez az ember képes beszélni a vágyairól? bár itt nem is vágyakról volt szó, hanem technikáról. ha beszélni nem lehet róla,akkor csinálni kell, óvatosan, ügyesen. ha egyikük sem lép, akkor marad a jelenlegi állapot, ami néhány év, évtized távlatában, hogyis mondjam, elég kevés.
amit tudok átadok, így működik, fejlődik és ez kölcsönös.

másik téma lenne, de itt is elmegy: sokaknak könnyebb egy idegen vagy kvázi idegen előtt megnyílni, mint a saját férjük/feleségük akárkijük előtt. ha másképp nem megy úgy is jó, de legalább történik valami ami előre vihet. elvégre nem mindenki az édességet szereti ;-)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.09.02. 10:06:47

@Incifinci: zárójelben megjegyezném, hogy őskonzervatív paraszti családban nőttem fel, nekem még azt se mondták meg mire vigyázzak ha nővel (akkoriban lánnyal ;-)) vagyok, azt pedig pléne nem, hogyan is működik ez az egész.
ahhoz képest eléggé elfajzottam ;-))))
jó, mondjuk templomba nem kellett járnom de azt már akkor is elszabotáltam volna, dacolva az atyai pofonokkal :-D (ja,akkoriban normális nevelési módszer volt, csak épp nálam nem működött, fene ezt az ufo pofámat :))

Gladia Delmarre 2009.09.02. 13:15:38

@elefje: még szerencse, h nem csak ez a két választás létezik:) Azt hiszem ugyanarról beszéltünk, csak más megközelítésben.

Ugyandehogy (törölt) 2009.09.04. 13:55:30

"ma már egyetlen férfi sem tévedne el a nőgyógyásznál"

ebben ne legyél biztos. magyaráztam én már el negyvenéves férfinak, hogy a hüvely nem a hasüregbe nyílik és hol van a csikló.....

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.09.04. 13:59:45

@Erzsi, a kakaóstekercs: ...akkor jól átverted, a hüvely a végbél másik fele, a csiklót pedig igenis a mellbimbó mellett kell keresni! :-DDD
süti beállítások módosítása