Mottó

Azzal, hogy hűséget fogadtam Neki, azt fogadtam meg, hogy egy életen át kitartok mellette, jóban-rosszban. Hogy nem fogom hagyni, hogy bármiféle probléma megkeserítse a kapcsolatunkat, hogy túllépek az önzésemen. A házassággal arra határoztam el magam, hogy egy életre lekötöm magam mellette. Nem addig, amíg kitart a kölcsönös monogámia, nem addig, amíg fel nem izgat a főnök titkárnője, nem addig, amíg az ő fejét csavarja el valami köcsög, hanem ezeken is túl, egy életen át... Bővebben itt.

Friss topikok

  • Mária Kerényi: Nagyon gusztán néz ki holnap elkészitem ,mert nagyon tetszik ,biztos finom is. SAJNOS fényképet n... (2015.06.05. 00:29) mézes-mustáros csirkemell
  • Azzari: Érdekes mindezt olvasni, főleg, hogy a " beszélgetést " kiváltó cikknek sincs semmi köze a valóság... (2014.10.19. 00:17) A Bódis Kriszta-jelenség
  • tecsóba sose többé: Egyébként szánalmasak tudnak lenni azok a lények :) Főleg amikor annyira fel vannak fújva a maguk ... (2012.08.27. 23:39) Blikk-nő
  • twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Ribanc rendszam. (2012.08.26. 18:06) Sebestyén és Szabolcs lyuksógorsága
  • bolygohollandi: Ezt is elolvastam - még több semmitmondó lózung, a 7. pont pedig úgy ahogy van egy marhaság (szeri... (2012.08.17. 10:59) Kapcsolatépítés - 6. Szakítás vagy nem?

Címkék

adó (1) aforizma (6) agy (77) ajánló (11) állam (10) állatbarát (3) állatkert (6) apró figyelmességek (11) asszony (6) a házasságról (26) balaton (2) baleset (3) bátrak földje (2) blog (2) blogajánló (1) blogtali (1) bölcs bagoly (40) bor (8) bréking (1) budapest (6) buszon (6) buta vén tyúk (5) celeb (11) celebvers (8) cigány (2) csajok (37) csak (5) család (6) csipke (11) cukiság (5) egyedül (2) emberek (6) eső (1) faszom (3) fejem (3) felhívás (1) feminista (2) fertő (18) fika (1) film (6) fim (4) fotó (1) főzőcske (5) fülbemászó (2) gyerek (12) hellókarácsony (1) hétvége (2) hipercuki (1) hírek (15) hólyag (2) horror (8) hőség (3) hűsítő (4) idijóta (1) idióta (3) idiotizmus (2) igénytelen (1) internet (46) irónia (1) izé (12) játék (2) jelleg (2) jog (2) jópont (3) kaki (3) kapcsolat (15) kapcsolatépítés (8) karácsony (1) kép (13) képmutatás (3) két jóbarát (1) kikapcsolódás (4) kommentek (2) komment helyett (2) kv (2) legények (12) malac (2) mellyek (11) mindennapok (5) mosoly (2) munka (6) mylord (2) nagyvilág (3) nehéz (2) nemi (1) nemi jelleg (31) nemmodor (2) nemszeretem (2) nem szeretem (4) nép (2) nosztalgia (1) nyár (13) nyaral (8) nyelv (1) nyitány (2) nyugdíj (3) oktatás (2) orosz (1) pálinka (2) pénz (3) pia (3) pocak (1) politika (7) pornó (2) pszichomókia (1) puki (1) punk (1) punnyadó (5) reggel (9) reklám (3) sas kabaré (1) semmi (3) sör (13) sötétség (11) south park (2) statisztika (4) streetfashion (1) sütimester (1) szabadidő (7) szabadság (1) szánalmas (3) szegénység (2) szenvelgő (17) szeressétek egymást gyerekek (11) szeretem (13) szex (24) szociológia (4) szolgálati (3) szolgalati (8) szombat reggel (12) szóvicc (1) takarítás (1) társkereső (1) tavasz (1) tehetetlen (4) tél (5) természet (3) történelem (1) undorgrund (1) ünnep (8) vacsora (3) vallás (2) vallomás (7) vásárlás (1) vasárnap reggel (11) velám (1) vellám (26) velvet (1) vers (7) vicc (6) video (29) világom (4) villám (6) virág (2) wtf (2) zene (30) zsír (8) Címkefelhő

péniszméret kalkulátor

azallamenvagyok 2009.07.01. 07:20

Réges-régen egy messzi-messzi számítógép előtt ülve egy péniszméret kalkulátort találtunk a http://www.noiportal.hu/ -n. Azóta már nem találom meg a nevezett kalkulátort, talán a portál szerkesztői is rájöttek valamire az ötlettek kapcsolatban (pl arra, hogy hülyeség). De az egykori tapasztalatokat érdemesnek tartom megosztani veletek. Idézem a kalkulátor ajánlóját: "Derítsd ki, mekkora a kiszemelt pasi péniszmérete! Nem kell mást tenned, mint megfigyelned, mekkora a keze, a lába és az orrmérete!" 

Az alapos méretkiderítésnél talán egyszerűbb lenne egy gyors pettinggel megoldani a dolgot. De mi igyekeztünk utánajárni a kalkulátor hitelességének, illetve annak, hogy mennyire vagyok genetikailag deformált. Eleve el lehet képzelni, ahogy az asszonnyal odakuporodunk a gép elé, mint valami gyerek a kifestőhöz, azzal a szándékkal, hogy mi most ezt FÖLFEDEZZÜK! A láb és kézmérettel semmi gond nem volt, bár nem értem hogy egy olyan kapcsolatban, ahol még nem került sor a szexre hogyan adja elő egy nő, hogy tudni akarja: mekkora a kezem (centire). Szinte látom magam előtt, ahogy a méretre utazó nők megkérdik az első gyertyafényes vacsis randin, hogy mekkora kesztyűt, cipőt hord a kiszemelt áldozat, majd ez alapján mérlegeli az este alakulásának lehetőségeit. De ezután jött az orrméret probléma: S-től XL-ig lehet az orrot osztályozni, ez is megy centire bontva. De honnan mérjük a centit? Keresztbe, hosszába a vagy mélységre? Itt meg is akadtunk volna, de szerencsére egyismeretlenes egyenletről van szó, tehát eldöntöttük, hogy a péniszméret ismeretében határozzuk meg, hogy mekkora az orrom. Mindig úgy gondoltam, hogy átlagon felüli tokmánnyal bírok, de ezekkel az adatokkal jópár centit tévedett a kalkulátor.
Így kísérletezgetve kiderült, hogy az én nózim, melyről azt hittem, hogy a kaszkadőrmókus is félne kimenni a végére egy zacskó mogyoróért, valójában S-es..

Címkék: internet nemi jelleg

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hazasember.blog.hu/api/trackback/id/tr381198167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.07.01. 08:51:18

Mekkora baromság ez! Barátnőm szokta mindig megfigyelni a férfiak domborulatát kuki tájékon, hát, hogy mennyire domborodik ott a naci. Sosem értettem. Biztos nem vagyok egészséges, de ez engem soha nem érdekelt.

A kukiméret ugyanolyan szitu lehet, mint nőknél a mellméret. Semmi jelentősége a másik fél szerint, de azért nem árt, ha nem kicsi :)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.07.01. 09:15:55

Minden férfi farka nagy. Verbálisan :-D
Azt tudjuk, hogy az átlag valahol 13-16cm között van (merev állapotban ;)) Eszerint (gondolom) van 5cm és 24cm is. Én egyetlen esetről hallottam (barátnőtől) ahol az öngyújtó méretű eszköz használhatatlannak bizonyult, igaz a beszámoló szerint inkább lelki okokból, mivel szopni is mulatságos volt, bedugni hasztalan. Pecekizgatásra talán alkalmas lett volna de addigra dugába dőlt az aktus. Ja igen, a pasinak hosszú ujjai voltak, az előjáték során az jól jött :-)
Vannak pózok ahol csak a kisebb használható jól és van ahol csak a hosszabb kényelmes, fantázia, fantázia ;-D
Szvsz egyedi kinek hol a határ (lefelé) fölfelé pedig csak odafigyelés kérdése. Állítólag ;-)
Biztos módszer a posztban is említett szemrevételezés, tapintás :-D

A mellméret pedig legendásan téves, mint minden ilyesmi hisz van akit pont a nagy mell hagy hidegen. A forma sem olyan kritikus ésatöbbiésatöbbi.
A plasztikai sebészek legsikeresebb ügynöke a médiákban megjelent torz kép és az örök önértékelési zavar :-|

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.07.01. 12:06:49

én az uramnak azt szokom mondani, rá se ránts, hogy kicsiny a kukid, azért még nem dől a világ a dugába.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.07.01. 12:09:38

@úriparaszt: Ha az ürgének hosszú ujjai vannak, akkor biztos 35ös a lába és kicsi az orra...a kukiméretből kiindulva, az eszközös vizsgálatra alapozva :)

Gladia Delmarre 2009.07.01. 14:04:47

Én eddig csak az orr-farok összefüggésben hallottam erről, és nagyjából be is jött.
De tényleg nem lényeges, vagy legalábbis nekem nem volt, h mekkora, meg tudja tenni a dolgát és kész:)))
@úriparaszt: sztem ez a para mindkét oldalon megmarad, pont az említett média hatása miatt. A férfiak mindig nagyobb farokra fognak vágyni, a nők meg nagy, kerek mellekre. De azért jó volt olvasni a kommentedet, adott az én testképzavaros lelkemnek is egy pofont:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.07.01. 14:48:27

@Gladia Delmarre: Egy idő után viszont érthetetlen a para, főleg ha gondolkodó, kommunikációs vonalon nem analfabéta emberekről van szó.

Kizárólag a saját tapasztalataim alapján:
Farokméret: Bizonyos tól-ig határok közt szinte mindegy. Talán egyszer futottam olyanba akinél minimális alsó határ 22 centi fölött volt. Ilyen is van. (Ja, békésen nyugtáztuk, hogy elbuktam ezen a kritériumon :-D)

Mellek:
Érzékeny téma ;) Még sosem találkoztam olyan nővel aki elégedet lett volna. Pedig egyik ismerősömnek sem volt igazán panaszra oka. Sokkal érdekesebb a kérdés kinek és miért akarnak a nők ezen a téren megfelelni?
Tételezzük fel nem létkérdés a monokini vagy nudi, akkor? Az aktuális partneren kívül ki látja? Ha neki nem felel meg (nem tudja elfogadni), akkor kell egyáltalán az olyan partner?
És ha szilikon, akkor mit mutogat az emberlánya a strandon/dekoltázsban? Két darab bolti zacskót, kívánt méretűre/formára töltve :-)
Talán erre találták ki a melltartót. Avagy erre is :)
Szvsz nagyon ritka az a mellforma/méret ami aggódásra adhat okot de többnyire ott más egészségügyi/pszichés zavar is van a háttérben (hirtelen nagy fogyás, önértékelés.....akármi)
A gravitáció pedig gravitáció ;) Egy-két gyerek becsületes szoptatása után bizony marad nyom, nem lesz már olyan feszes. No és aki pont arra bukik? ;-DDD Az igények/vágyak elég széles skálán mozognak, nincs miért izgulni.

Ami a legfontosabb: a partnerek közti pozitív megerősítés. Ami jó azt a maga idejében/módján dicsérjük, mondjuk el ha izgat és máris mellékes a méret/forma ;)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.07.01. 16:15:42

@Vorg a Halhatatlan Báró: ööö, izé, mit is kell akkor csinálnom a szarvaimmal és a farkammal? ;-)))

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2009.07.01. 17:08:07

@azallamenvagyok: "Így kísérletezgetve kiderült, hogy az én nózim, melyről azt hittem, hogy a kaszkadőrmókus is félne kimenni a végére egy zacskó mogyoróért, valójában S-es.." -> Hát ez édes, jót derültem rajta. :D

@úriparaszt: Beloptad magad a szívembe. :)

IMÁDATOSAK VAGYTOK! :)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.07.01. 21:32:51

@Keysha: alakul.... tudtam én, hogy ide kell jönnöm ismerkedni ;-)))

Gladia Delmarre 2009.07.02. 13:14:03

@úriparaszt: nehéz megbékélni azzal(csak magamról beszélek most), h a testem változik, egyre több befektetést, odafigyelést igényel, és hiába kapom a bizonyítékot, h így is jó, sőt, a legjobb, mégis. Nem tudom az okát, tudom, h nem emiatt megy tönkre egy kapcsolat. Igenis, rám hat az a sok csajos címlap, miközben tudom, h szénné vannak retusálva, minden mű rajtuk. Sztem valahol normális igény, vagy elképzelés, hogy valami női idolhoz hasonlítsunk (mármint a nők... de kérdés, ki lenne az az idol??, mert ugye olyan nő nincs, aki minden pasasnak tetszene). Kicsit néha úgy érzem, ha férfiak és a nők elbeszélnek egymás mellett ebben a témában, hiába mondja a férfi: tetszel így is, és hiába a nő, h elég nagy a farkad, nincs megnyugvás. Fene sem tudja, talán ez valami evolúciós maradvány, a legszebbnek, a legjobbnak lenni (aki "jogosult" a fajt fenntartani) stb.
Illetve van még1 dolog a nők egymás közti, és a férfiak egymás közti versengése, ami sztem szintén valamifél evolúciós maradvány, a túlélésért játszott "harc".
Volt egy érdekes cikk, nagyon régen olvastam, amiben azt írták, h a legtöbb nő nem is a tásrának és a férfiaknak öltözködik, hanem a többi nőnek. Sztem van benne valami, mert ha magamból indulok ki, jójó, ha egy férfi megnéz, de ha egy nő elismerő pillantását kapom el, az azért 10x többet ér:)))

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.07.06. 21:43:43

@Gladia Delmarre: vannak természetes szépségek, akik retusálás és smink nélkül is jól néznek ki, ráadásul kivánatosak is. ha mindenáron idol kell, közülük válassz, szerintem ;-)

talán a dove kampányában volt ez téma? már nem emlékszem. szerencsére egyre nagyobb teret hódít a természetesség :-D
(ami nem egyenlő a mókusfarok gyűjteménnyel! ;-))

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2009.07.07. 15:46:07

Mókusfarok gyűjtemény... :DD

kszabo 2010.10.31. 06:05:11

Nincs aki megmondja a nőknek: a női mellnek egy fontos tulajdonsága van, a bimbója legyen érzékeny. Ennek a kritériumnak pedig igen kevés mell nem felel meg, csak akkor az ebből élő ipar igencsak éhen halna. Visszatérve az eredeti témára: ha egy hölgynek viszket a füle, akkor ő is a kis ujjával vakarja meg és jól esik neki, akkor meg mi értelme a nagy ......
Üdv
süti beállítások módosítása